От 1 август 2016 г. сайтът ще бъде затворен. Благодарим Ви, че използвахте услугите на Log.bg!

Първа среща - първа грешка?

10 Май 2008 / 10:51  |  Автор: sagata  |   | Категория: Любопитно , Други
След определено количество самота поканата за кафе или бира след работа от колегата в ъгъла изглежда като Шансa на живота.

Може и да е така, човек никога не знае кога и къде ще срещне любовта на живота си. Но жените често, най-вече от вълнение, успяват така да уплашат въпросния колега от бюрото в ъгъла, че той никога повече да не си помисли за втора среща.

Понеже много искаме всички да сте щастливи, влюбени и секси, ето няколко от грешките, които жените допускат. Не правете така, момичета, ок?Прекалено лично

Поканата за кафе не е предложение за брак. Жените сме склонни да преувеличаваме значението на думите, жестовете и случките с този, който ни е направил впечатление.

Така че когато ви поканят на кафе, се опитайте да усмирите разтуптяното сърце, да изгоните виденията за бяла рокля и цветя и просто отидете на кафе.

Не се впускайте в сериозни житейски разговори, не се оплаквайте от бивши гаджета, не споделяйте проблемите си, още по-малко пък разкривайте чувства, емоции и сексуални мисли, които колегата е предизвикал.

Просто прекарайте един приятен следобед с човек, с когото ви е хубаво да си говорите. Да си говорите, повтаряме, не да му изливате душата си.

Само времето ще покаже ще става ли нещо между вас или няма да става.Ни чул, ни видял

Това ни е другият проблем. Не приемаме хората такива, каквито са, а си изграждаме идеализиран образ - нещо средно между Джош Хартнет, Бил Гейтс (заради парите де, Бил е по-скоро отблъскващ) и грижовния Брад Пит.

За да не се разочаровате след време, слушайте и гледайте внимателно. Мъжът срещу вас казва и показва толкова много за себе си, колкото самият той не подозира.

Обърнете внимание на това как изглежда, какво разказва – споменава ли предишните си приятелки, говори ли за родителите си, от шефа ли се оплаква или пък говори за бъдещите си „творчески“ планове толкова разпалено, че бута чашата с кафе.

Всички тези неща ще ти покажат какъв човек стои пред теб – в истинския си вид, а не някакъв твой измислен образ на принц с Мазерати.Удавник за сламка

Ей това е най-голямата грешка на всички. Не само на жените, но и мъжете са така. Повечето хора си мислят, че връзката е това, което ще оправи живота им и я търсят като игла в купа сено.

Не така, момичета и момчета. По-скоро връзката трябва да допълни вече прекрасния ви живот.

Не си втълпявайте, че ако имахте гадже, нещата щяха да са много по-различни. Всъщност не е така. С гадже е по-влюбено, по- весело, по-сексуално разтоварващо, но не и чак пък толкова по-различно от обикновено.

Излизайте, забавлявайте се, флиртувайте, правете секс (разумно!), пък връзката - когато дойде.
КЛЮЧОВИ ДУМИ
КОМЕНТАРИ
Няма добавени коментари!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Заглавие:
Коментар:
Код*: Ако си човек, а не робот, въведи посочения код, за да изпратиш коментара си успешно.
Click Here!


Download new Pop-folk Mp3`s
Download new Pop-folk Mp3`s

web-hound

Tyxo.bg counter

ЗА МОЯ БЛОГ
Автор: Sagata & Dj sash
Дата на създаване: 9 Април 2008 / 19:55
Категория: Компютри и Интернет, Любопитно, Музика, Други,
Прочетен: 814433
Коментари: 347
Последна промяна: 26 Март 2013 / 11:05
КАТЕГОРИИ В МОЯТ БЛОГ
РУБРИКИ В МОЯ БЛОГ